CronMail newsletter system

Sending automatic newsletters easy and effectively

Quick

With some clicks you can create your newsletters and campaigns. You can import your existing contact list within a short time. Email addresses organized in groups make it more effective.

Simple

A system similar to word processing which enables inserting shapes, charts, pictures and other elements with some clicks. You do not need programming expertise, usage can be learned easily

Automatic

You can store unlimited number of groups and subscribers, the newsletters and campaigns are also unlimited. Sending emails can be timed even to the minute, and it does not require user interaction after the campaign was set up.

Have you not registered with the CronMail system yet?

Register now and you can send the first 200 emails totally free.

Our clients say

 • Grnács Péter Ügyvezető, GRNP Kft.

  A Cronmail kitűnő választás mindazok számára, akik egy letisztult, átlátható, egyszerűen kezelhető platformon szeretnék kezelni a vállalkozásuk hírleveleit és egyéb online marketing tevékenységeit. A tökéletesen felépített rendszer ideális megoldást nyújt a kis- és középvállalkozástól kezdve, a startup cégeken át, egészen a multinacionális nagyvállalatok igényeinek a kielégítésére. A hibátlan program mellé társult magas szintű szakmai támogatás - amelyet a személyes elképzelések esetén kapunk az üzemeltetőtől – garantálják, hogy kiemelkedő sikerben lesz részünk, amennyiben a Cronmailt választjuk.

 • Kazinczi Ferenc és Kazincziné Batta Mónika Tulajdonosok, Tempus Óraszaküzlet és Gyógygomba Üzlet

  A CronMail hírlevél küldő egy logikusan és célszerűen felépített menürendszerű, felhasználóbarát struktúrájú, minimális szoftver-kezelési ismereteket igénylő alkalmazás, mellyel jelentősen egyszerűbbé tehetjük hírleveleink küldését. Áttekinthető kezelői felület, hírlevél sablonok, statisztikai adatok az indított kampányok hatékonyságának megítéléséhez (kiküldött- és megnyitott levelek aránya, tájékoztatás a nem kézbesíthető levelekhez tartozó email címekről, a leiratkozott tagokról stb.). A saját honlapokon hírlevélre feliratkozók is bekerülhetnek a már meglévő hírlevél csoport címlistájába. A fejlesztők megadnak minden segítséget. Már több éve használjuk teljes megelégedettséggel a CronMail-t.

 • Kóródyné Iványi Zsuzsanna Ügyvezető, Hang-Kép Házimozi Stúdió

  A CronMail levelező rendszere remek segítség! A hírlevelek - kampányok könnyedén összeállíthatóak. A CronMail statisztikák segítenek a kiküldés eredményességének ellenőrzésében. A honlappal összehangolva a hírlevélre feliratozók egyből bekerülnek a rendszerbe - és a címek nyilvántartása, szerkesztése is megoldott. A CronMail csapata rugalmas, segítőkész!

 • Firán Ivett Vezérigazgató, Clearing Holding Zrt.

  Miért használjuk a CronMail-t? Mert az informatika gyorsan változó világában az állandóságot képviseli. Egy könnyen használható, magyar nyelvű hírlevélküldő program, mely ár-érték arányban nagyon kedvező. Részletes statisztikát kapunk a kiküldött kampányokról. Nem kell a képek átméretezésével foglalkoznunk, a rendszer azt is elvégzi helyettünk. Észrevételeinkre, segítségkérésünkre az üzemeltetők mindig gyorsan reagálnak

Screenshots

 • CronMail vezérlőpult
 • CronMail médiatár
 • CronMail csoportok
 • CronMail feliratkozók
 • CronMail hírlevelek
 • CronMail hírlevél szerkeszttő
 • CronMail kampányok
 • CronMail kampány szerkesztő