A CronMail egy hírlevélküldő rendszer, mellyel időt és energiát takaríthat meg, szélesítheti kapcsolatait, állandó kapcsolatot tarthat ügyfélkörével, hatékonyan bővítheti üzleti kapcsolatait. Tömören fogalmazva a CronMail segítségével könnyen, kényelmesen tud nagyszámú hírlevelet küldeni.

A CronMail segítségével a címzettjeinek előre beállított leveket juttathat el különböző időpontokban. Mindezt gyorsan, kényelmesen, egy könnyen kezelhető adminisztrációs felület segítségével. Csak egyszer kell elvégeznie a beállításokat.


Mondjuk, ha szeretne a weboldalán regisztráló jelentkezőknek eljuttatni bizonyos információt, akkor elég csak egyszer megírnia a levelet, a CronMail minden jelentkezőnek eljuttatja levelét, a regisztráció után rögtön, vagy a beállított idő elteltével. Ha van második levele is, amit csak egy-két hét múlva kell kézbesíteni, a CronMail elvégzi Ön helyett, Önnek nem kell ennek külön figyelmet szentelnie.

A CronMail képes egész hírlevél láncolatokat kezelni és kézbesíteni, időről-időre, előre meghatározott sorrendben és időközönként. Képes kezelni az új feliratkozókat és a leiratkozásokat egyaránt. Minimális fejlesztéssel könnyedén integrálható bármilyen egyedi weboldalba, webáruházba vagy egyéb szoftverbe.

Valljuk be, több tucat hírlevél előfizetőt már nem is lehet máshogyan kezelni, mint egy ügyes szoftverrel. A CronMail hűséges társa lesz Önnek a hírlevelek ütemezésében és elküldésében. Egyszerűen és pontosan végzi dolgát, hogy Önnek minél több ideje jusson másra és másokra, egyéb teendőire.

A rendszer használata ingyenes regisztrációhoz kötött. Regisztrációt és első feltöltést követően +200 ingyenes e-mail kiküldésére van lehetőséged. Amennyiben a CronMail elnyerte tetszését, egyenlegének feltöltése után kedvező áron küldheti ki leveleit a címzetteknek. Az árakról ide kattintva tájékozódhat részletesen.


A CronMail-t üzleti jellegű hírlevélküldő szolgáltatásnak szánjuk, semmiképpen nem támogatjuk spam, kéretlen reklámlevél, levélszemét küldésére való használatát. Saját magunk is kénytelenek vagyunk elviselni a levélszemét napi áradatát, küzdünk ellene ilyen-olyan módszerekkel. Nem kívánunk egy lapon szerepelni különféle levélszemét forrásokkal.

A hírlevélküldést, mint teljesen üzleti célú és marketing eszközt, annak teljesen tiszta felhasználását kívánjuk erősíteni, így nem továbbítunk levélszemetet. Üzletszabályzatunkban kikötjük rendszerünk e módon történő használatát, és megszüntetjük szolgáltatásunkat azon felhasználók felé, akik ezzel nem értenek egyet, illetve nem tartják be a felhasználási feltételeket.

Körlevél kampányokIdőzített kampányok